Skip to main content Skip to main navigation

Meille töihin

Etsitkö työtä, jossa voit kehittyä ja menestyä? Haluatko tuoda todellista lisäarvoa asiakkaillesi?

Saatat olla synnynnäinen vakuutusmeklari.

Vakuutusmeklarina työskentelet itsenäisesti asiakkaidesi parissa ja tekemiselläsi on suuri vaikutus heidän arkeensa. Annat hyödyllisiä neuvoja jokaisessa asiakastapaamisessa ja olet asiakkaidesi luottohenkilö. Verkostoidut luontevasti ja etsit jatkuvasti uusia keinoja kasvattaa liiketoimintaa

Meillä Söderberg & Partnersilla yrityskulttuuri perustuu arvoihin, joissa halu auttaa asiakkaita ja työkavereita on keskiössä. Annamme työntekijöillemme paljon henkilökohtaista vastuuta. Sinulla on myös todellinen mahdollisuus kehittää osaamistasi ja tuoda toimintaan uusia ideoita.

Tuemme työntekijöitämme onnistumisessa tarjoamalla

  • ajasta ja paikasta riippumattomat joustavat työnteon tavat
  • erinomaiset henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • viihtyisät toimitilat sekä modernit ja toimivat työvälineet
  • organisaation, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä.

Meillä työskentelee iso joukko ammattilaisia vakuutusmeklarityön lisäksi mm. asiakaskoordinaattoreina sekä IT:n, taloushallinnon, compliancen ja markkinoinnin parissa.

Joukkoomme etsimme erityisesti tekijöitä, joilla on erinomainen asenne. Vakuutusmeklarin tehtävissä edellytämme aiempaa vakuutus- ja myyntialan kokemusta.

Löydä uusi työpaikkasi

Etsitkö työtä, jossa asiantuntemustasi arvostetaan? Tule meille!

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti kokeneita vakuutusalan osaajia vakuutusmeklarin tehtäviin. Voit jättää meille avoimen hakemuksen ja olemme yhteydessä sinuun, mikäli löydämme osaamistasi vastaavan tehtävän.

Lähetä avoin hakemus
Ota yhteyttä