Vakuutusmeklari tuo varmuutta Steran vakuutusratkaisuihin

Valmistavassa teollisuudessa toimiva Stera Technologies on jo useita vuosia tehnyt yhteistyötä vakuutusmeklarin kanssa. Tärkeimmät syyt hyödyntää meklaria ovat erinomainen asiantuntemus yrityksen vakuutusturvan suunnittelussa sekä meklarin yhtiölle hankkima kustannussäästö.

Steran laajaan vakuutuskokonaisuuteen kuuluu mm. rakennusten vakuutuksia, vastuuvakuutuksia, konesiirtojen,  -nostojen ja -kuljetusten vakuuttamista sekä henkilöstön vakuutuksia. Meklari tuo monipuolisen kokonaisuuden suunnitteluun, ylläpitoon ja hallinnointiin erityisesti vakuutusyhtiöistä riippumatonta asiantuntijuutta.

"Olen vastannut yhtiömme vakuutuksista ylätasolla viitisen vuotta. Työssäni riittää muutenkin tekemistä, joten meklarin avulla saan yhden huolen pois harteiltani. Hänellä on valmiit kontaktit vakuutusalalla sekä jo ennestään osaamista teollisuudenalastamme. Minun ei tarvitse itse olla ekspertti jokaisessa vakuuttamiseen liittyvässä yksityiskohdassa", toteaa Stera Technologiesin Group Controller Mikko Uusi-Heikkilä.

Varmuutta päätöksentekoon

Meklari on auttanut Steraa ymmärtämään asioiden ja vakuutusten mittakaavaa sekä tärkeysjärjestystä, mikä on tuonut varmuutta päätöksentekoon.

"Voimme varmistua siitä, että emme yli- tai alivakuuta toimintaamme, vaan kokonaisuus on huolella mietitty. Vakuutusyhtiöiden myyjillä on aina taustalla oma agendansa ja myyntitavoitteensa. Meklarilla taas on oman asiakkaansa eli meidän etu mielessä", Uusi-Heikkilä kuvailee.

"Jos hoitaisin itse kaikki vakuutusasiat, käyttäisin aikaa luultavasti liikaa ja vääriin asioihin. Silti taustalle jäisi epävarmuus. Nyt olen yhteydessä meklariin muutaman tunnin kuukaudessa. Saan häneltä myös ideoita, jotka eivät itselle tulisi mieleen", hän jatkaa.

Meklari on esimerkiksi muistuttanut yhtiötä eläkevakuutusyhtiöiden asiakkailleen tarjoamien työhyvinvointipalveluiden hyödyntämisestä sekä niiden vaikutuksesta vakuutusmaksuihin. Sterasta onkin osallistuttu eläkevakuutusyhtiöiden tarjoamiin työhyvinvointi- ja työturvallisuuskoulutuksiin, mikä on parantanut mm. riskienhallintaa yhtiössä.

Yhteydenpito toimii molempiin suuntiin

Uusi-Heikkilä arvostaa Söderberg & Partnersin hyvää asiakaspalvelua päivittäisissä asioissa. Söderberg & Partners käy esimerkiksi Steran vakuutuslaskut läpi ja toimittaa ne heille valmiiksi tarkistettuina. Tällöin Uusi-Heikkilä voi aina olla varma, että laskut ovat sovitun mukaisia.

Stera Technologiesilla on vakuuttajina kaksi eri vakuutusyhtiötä, ja hän myös näkee halutessaan molempien yhtiöiden vakuutukset samalla kertaa verkkopalvelu S&P Onlinesta, jos jotakin pitää tarkistaa. Asiointi meklarin kanssa on Uusi-Heikkilän mielestä aina helppoa ja luontevaa ja vastauksen saa kysymyksiin nopeasti.

"Olemme yhteydessä puolin ja toisin, aina kun eteen tulee ajankohtaisia vakuuttamiseen ja vahinkoihin liittyviä asioita. Kerran vuodessa tapaamme pidemmän kaavan mukaan, ja käymme läpi mitä on vuoden aikana tapahtunut sekä suunnittelemme tulevia tarpeita. Meklariyhteistyön aikana olemme mm. kilpailuttaneet vakuutusturvamme useamman kerran erittäin hyvin tuloksin. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön", Uusi-Heikkilä päättää.

Stera Technologies

Stera Technologies on kansainvälisesti toimiva mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistuskonserni. Yritys työllistää yli 800 ammattilaista Suomessa ja Virossa seitsemällä eri paikkakunnalla. Konsernin omia tuotteita ovat Stera laite- ja jakokaapit, SteraLux-led-valaisinjärjestelmät sekä SteraSmart – langattomat seurantajärjestelmät tuotantoympäristöön.

www.stera.com

Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.