Vakuutusmeklari on StaffPointissa johdon luottohenkilö

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja tarjoavassa StaffPointissa Söderberg & Partnersin vakuutusmeklari on niin tärkeä asiantuntija, että hän on mukana työkyvyn ohjausryhmässä yhdessä yrityksen omien johtajien sekä työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiön edustajien kanssa.

StaffPoint on tehnyt yhdessä meklarinsa kanssa systemaattista työtä tapaturmavakuutustensa kustannusten pienentämiseksi useiden vuosien ajan.

"Viimeisten kuuden vuoden aikana työtapaturmavakuutustemme vuosittaiset kustannukset ovat pudonneet reilusta miljoonasta eurosta kolmannekseen muun muassa järkevöittämällä ja kilpailuttamalla ratkaisujamme. Meille tuo satojen tuhansien eurojen pudotus on ollut todella merkittävä. Pysyäksemme kohtuukustannuksissa teemme systemaattista ja ennaltaehkäisevää työkykytyötä päivittäin", kertoo StaffPoint-konsernin henkilöstöjohtaja Tiina Forsbom.

Isossa konsernissa systemaattinen seuranta on avainasemassa

StaffPoint-konserniin kuuluu yhteensä yli 60 yritystä, joista henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita tarjoava StaffPoint Oy on Suomessa tunnetuin.

Konsernin yritykset tarjoavat henkilöstövuokrauksen ja rekrytointipalveluiden lisäksi muun muassa henkilöstöhallintoon ja työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyviä asiantuntijapalveluita. Yrityksen vakuutusten kokonaisuus, jota meklari hallinnoi on erittäin laaja.

Forsbom kokee systemaattisen seurannan hyvin tärkeäksi koko vakuutusturvan kehityksessä ja optimoinnissa näin suuressa konsernissa. StaffPointissa seurataan kuukausitasolla lukuisia eri mittareita meklarin tuottamasta raportoinnista.

Yksi seurattavista asioista on esimerkiksi työtapaturmien vahinkokehitys. Seuranta auttaa huomaamaan poikkeamat ja tarttumaan asioihin hyvissä ajoin. Se myös varmistaa, että vakuutusturvan kanssa ollaan etenemässä oikeaan suuntaan. StaffPoint analysoi ja optimoikin vakuutusturvaansa sekä sen kustannuksia meklarinsa avustuksella erittäin tarkkaan.

Henkilöstövuokrauksessa työturvallisuusvastuu on jaettu

Erityisesti henkilöstövuokrausalalla liikkuvia osia on paljon, sillä vuokratyöntekijät työskentelevät hyvin vaihtelevissa työtehtävissä tuhansissa eri toimipisteissä StaffPointin asiakkaiden luona eri puolella Suomea.

Vuokratyöntekijät ovat työsuhteessa StaffPointiin, jolloin työssä sattuneiden tapaturmien kustannukset tulevat maksettaviksi StaffPointin vakuutusturvasta. Työturvallisuusvastuu on siis jaettu StaffPointin sekä sen asiakasyritysten kesken.

"Erikoinen piirre tällä toimialalla on se, että me maksamme työtapaturmien kulut, mutta emme pysty juurikaan vaikuttamaan työskentelyolosuhteisiin. Asiakkaamme toki ovat todella valveutuneita riskienhallinnan suhteen", kehuu Forsbom.

"Riskienhallinta- ja työturvallisuusprosessit kuitenkin vaihtelevat jonkin verran eri työskentelypisteissä."

Vakuutusmeklari on johdon luotettu neuvonantaja

StaffPoint lähti vakuutusmeklarin asiakkaaksi aiemman johtajansa aloitteesta. Johtajalla oli hyviä kokemuksia saamastaan asiantuntemuksesta ja tuesta vakuutusasioissa.

Vakuutusmeklari hoitaa muun muassa vakuutusten kilpailuttamista, auttaa rakentamaan yrityksen tarpeiden mukaisia vakuutusratkaisuja sekä tekee yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa vakuutusten päivitykset, hankinnat ja muut tarvittavat muutokset vakuutusturvaan. Lisäksi hän konsultoi ja neuvoo kaikissa vakuutuksiin liittyvissä asioissa.

"Voimme luottaa vakuutusmeklariimme ja hän auttaa aina tarpeen vaatiessa asiassa kuin asiassa", Forsbom kertoo.

"Yhteydenpitomme on todella välitöntä ja helppoa. Voin aina tarttua puhelimeen ja kysyä, jos jokin asia tulee mieleen ja saan vastauksen nopeasti. Meklarin tuottamat materiaalit ovat myös aina todella laadukkaita ja luotettavia", hän kiittelee.

StaffPoint

StaffPoint on Suomen suurimpien joukkoon kuuluva henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys, joka työllistää vuosittain tuhansia ihmisiä asiakasyritysten toimipisteisiin ympäri Suomen.

StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa. Lisäksi konserniin kuuluvat Espanjassa toimiva StaffPoint SLU sekä Baltiassa toimiva StaffPoint Oü.

Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan pian ja kerromme lisää vakuutusmeklaripalveluista!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.