”Kyllä tässä saa yrittäjä nukkua yönsä rauhassa”

Saintex Oy on yli 70 vuotta vanha perinteikäs perheyritys, joka valmistaa tilauksesta heijastimia ja muita brändituotteita asiakasyritystensä tarpeisiin. Söderberg & Partners vastaa Saintexissa kaikista yrityksen vakuuttamiseen liittyvistä asioista. Yhteistyö on luottamuksellista, rehellistä ja avointa. 

Saintexin tehdas sijaitsee Helsingin Kurkimäessä. Toimitusjohtaja Susanna Blomqvist on yrittäjä perheen toisessa polvessa.

"Isäni on tehnyt täällä elämäntyönsä. Itse olen tullut muovialalle niin sanotusti hieman sattumalta", Blomqvist kertoo. 

Tehokasta ajankäyttöä

Käytännössä Blomqvist ei hoida vakuutusasioita itse ollenkaan. 

"Huomasin, että minulla paloi niiden hoitamiseen todella paljon aikaa silloin, kun aloitin täällä yrittäjänä", Blomqvist muistelee.

"Tuntui, etteivät ne asiat ole omaa ammattitaitoani ja että minun aikani pitäisi käyttää tehokkaammin siihen, mitä oikeasti osaan – eli tämän tehtaan tuotteiden myymiseen, valmistuksen suunnitteluun ja asiakkaiden haltuunottoon", hän jatkaa.

Tutun ihmisen kanssa on helppo toimia

Yhteistyö Saintexin ja vakuutusmeklarin välillä on jatkunut jo useiden vuosikymmenien ajan. Blomqvist kuvailee Söderberg & Partnersia luotettavaksi yritykseksi, joka toimii lähellä ja on helposti saavutettavissa.

"Meillä on saman yhteyshenkilön kanssa monen kymmenen vuoden pituinen työsuhde ja nykyään jo ystävyyssuhde. Kivat tyypit ostavat kivoilta tyypeiltä. Yhteistyön tulee olla luottamuksellista, avointa ja rehellistä", Blomqvist painottaa.

"Vähintään kerran vuodessa meklarimme käy tervehtimässä meitä täällä paikan päällä. Lisäksi hän tietysti soittelee usein ja kyselee, miten meillä menee", Blomqvist kertoo. 

"Yhteistyössämme parasta on se, että vakuutustädiltä tulee aina talveksi uudet villasukat", Blomqvist naurahtaa.

Ajantasainen seuranta ja ennakointi varmistavat sen, että kaikki on kunnossa

Vakuutusmeklari hallinnoi vakuutuksia hyvin kokonaisvaltaisesti. Hän auttaa myös ennakoimaan tulevaa ja varautumaan siihen vakuutusten osalta tarvittavin tavoin. 

"Meillä oli vuosia sitten vesivahinko, jossa ensin saamamme korvauspäätös oli virheellinen. Hän huomasi sen heti ja hoiti asian asiakkaan puolesta kuntoon", Blomqvist kiittelee.

"Hän pitää yllä tiettyä rytmiä siitä, milloin vakuutukset pitää tarkistaa, milloin pitää ottaa huomioon mitäkin ja niin edelleen. Täytyy muistaa se, että yrittäjän muistilistalla on paljon asioita – TyELit, YELit ja kaiken maailman muutkin asiat. Kyllä tässä saa yrittäjä nukkua yönsä rauhassa", Blomqvist hymyilee.

Saintex Oy

Saintex on jo toisen sukupolven perheyritys, joka valmistaa tuotteensa Kurkimäen teollisuustalossa Itä-Helsingissä. Vuonna 1948 perustettu yritys valmistaa mm. heijastimia, bussikorttikoteloita, parkkikiekkoja ja lukemattomia muita brändituotteita moneen eri käyttötarkoitukseen. Moni asia on vuosien saatossa muuttunut, mutta niin tuotannossa kuin suunnittelussa Saintex luottaa edelleen suomalaiseen osaamiseen.

www.saintex.fi

Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.