Ryhmä­vakuutukset

Yksin et aina ole vahva. Osana suurempaa joukkoa voit saada paremmat ehdot vakuutuksiisi. Ryhmävakuutuksessa vakuutetaan luonteeltaan samanlaisia riskejä suuremmalle ryhmälle asiakkaita. Tämä tuo vakuuttajalle mahdollisuuden tarjota parempia vakuutusehtoja, yksinkertaisempia prosesseja ja edullisempia hintoja, kuin jos jokainen riski vakuutettaisiin yksittäin.

Ryhmävakuutukset ovat kustannus­tehokkaita

Olemme neuvotelleet useita ryhmäratkaisuita valmiiksi asiakkaillemme. Ryhmävakuutusratkaisut soveltuvat hyvin niin yrityksille, järjestöille, yhdistyksille kuin julkisyhteisöillekin.

Ryhmäratkaisut soveltuvat eri vakuutuslajeihin hyvin laajasti. Henkilöstön vakuuttaminen ja järjestöjen tarjoamat edut jäsenilleen ovat hyviä esimerkkejä mihin kaikkeen ryhmävakuutukset sopivat.

Usein kysyttyä

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.