Skip to main content Skip to main navigation
Vastuullisuus

Vastuullisuusperiaatteemme

Neuvonta ja hallinta

Neuvonantajillamme on aina pääsy asiaankuuluviin vastuullisuusarviointeihin. Vastuullisuusanalyysien ja vastuullisen omistajuuden tulee olla olennainen osa neuvontaa sekä omaisuuden hallintaa.

Analyysi ja vuoropuhelu

Vastuullisessa sijoittamisessa vuoropuhelu tuotteiden toimittajien kanssa on tärkeässä roolissa. Analyysimme ovat perustana tälle vuoropuhelulle. Käytämme analyysejamme välineenä jatkuvaan parantamiseen.

Pätevyys ja tietoisuus

Voimme vaikuttaa pääosin välillisesti suosittelemiemme päätösten ja toimittajien valinnan kautta. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme vastuullisuuteen liittyvistä asioista.

Energian käyttö ja resurssien kulutus

Pyrimme jatkuvasti vähentämään toimistojemme energiankulutusta sekä kulutushyödykkeiden käyttöä. Olemme laatineet ostamiseen ohjeet, joissa vastuullisuus on huomioitu.

Kuljetus

Suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Kun käytämme taksia, valitsemme yrityksen, jonka autoista suurin osa käyttää sähköä, biokaasua tai etanolia. Suosimme junamatkustusta lentämisen sijaan aina kun mahdollista. Pääosin pyrimme välttämään matkustamista kokonaan ja suosimme etätapaamisia. Matkojemme on aina noudatettava laatimiamme matkustussääntöjä.

Yhteisöllisyys ja vastuu

Kannamme vastuumme sekä yhteiskunnasta että ympäristöstä. Haluamme näin myötävaikuttaa vastuullisuuteen yhteiskunnassa, liiketoiminnassa sekä osana vahvaa brändiä. Haluamme suojella ekosysteemiä sekä lasten ja nuorten tulevaisuutta.

Ota yhteyttä