Skip to main content Skip to main navigation

Olemme osa Söderberg & Partners -konsernia

Söderberg & Partners on osa kansainvälistä vakuutusmeklariryhmä Söderberg & Partnersia, joka on vakuutusmeklaripalvelujen ja finanssialan asiantuntijapalvelujen tarjonnaltaan alansa markkinajohtajia Pohjoismaissa. Söderberg & Partners on alun perin vuonna 2004 Ruotsissa perustettu yhtiö, jolla on tänä päivänä yli 2 000 työntekijää ja yli sata toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa ja Espanjassa.

Söderberg & Partners tarjoaa pitkälle erikoistuneita vakuutusmeklaripalveluja suomalaisille organisaatioille, julkisyhteisöille sekä kotimaassa ja ulkomailla toimiville yrityksille, kuten myös kansainvälisille yrityksille, jotka toimivat Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä vakuutusmeklarien verkoston keskuudessa maailmanlaajuisesti, ja siten voimme tarjota asiakkaillemme myös globaalit markkinat kattavan palvelun.

Toimintakenttämme on laaja ja kansainvälinen, mutta lisäksi panostamme voimakkaasti paikalliseen ja henkilökohtaiseen palvelutarjontaamme. Söderberg & Partners on vakiintuneiden vakuutusmeklariyritysten ryhmittymä, johon kuuluvat alansa kärkinimet Benefit Advisors, Finnrisk, Meklaritalo, MSR Finser, Söderberg & Partners International Insurance, Rewenda, Semita ja Finpremium. Suomessa Söderberg & Partners toimii kymmenellä paikkakunnalla kautta maan.

Ota yhteyttä