Skip to main content Skip to main navigation

Kestävyys

Söderberg & Partnersille kestävä kehitys tarkoittaa vastuun ottamista ympäristövaikutuksistamme. Kestävä kehitys on luonnollinen osa liiketoimintaamme, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan itseämme päivittäisessä toiminnassa, analyyseissamme ja neuvonnassamme. Kestävyyden käsite koostuu kolmesta osasta: ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys. Yhtenä rahoitusmarkkinoiden johtavista toimijoista Söderberg & Partners voi edistää kestävämpää kehitystä kaikilla alueilla.

Kestävän kehityksen politiikka

Kestävä kehitys on luonnollinen osa liiketoimintaamme, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan itseämme päivittäisessä toiminnassa, analyyseissamme ja neuvonnassamme. Kestävyyspolitiikkamme kuvaa yksityiskohtaisemmin miten työskentelemme. Uutishuoneemme sisältää aina viimeisimmät tiedot kestävän kehityksen analyyseistä ja tietoa erilaisista kestävän kehityksen sijoitusstrategioista.

Lue lisää

Kestävyysraportti

Vuodesta 2018 olemme julkaisseet kestävyysraportin, jossa kuvataan toimintamme ja tavoitteemme kestävään kehitykseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Ilmastokompensointi

Vuodesta 2018 alkaen Söderberg & Partners on kompensoinut kaikkien työntekijöidensä ilmastopäästöt sekä töissä että vapaa-ajalla.

Lue lisää
Ota yhteyttä