Liikenne- tai ajoneuvovahinko

Kerro lomakkeessa mahdollisimman tarkkaan ja huolellisesti vahingosta. Tällöin vaivaamme sinua luultavasti vähemmän lisäkysymyksillä. Ilmoitathan henkilövahingot suoraan vakuutusyhtiöösi.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Yhteystiedot

Vahingon tiedot

Anna muodossa PV/KK/VVVV.

Oman kuljettajan ja ajoneuvon tiedot

Anna muodossa 040123456.

Vastapuolen tiedot

Anna muodossa 040123456.

Lisätietoja

Liitteet

Voit lisätä kerralla monta tiedostoa pitämällä Ctrl-näppäintä pohjassa tiedostoja valitessasi. Voit lisätä enintään 6 tiedostoa, joiden koko on yhteensä 12 Mt. Voit pienentää tiedostojen kokoa pakkaamalla ne tai liittämällä kuvat esim. yhteen pdf- tai word-tiedostoon.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että säilytämme antamiasi tietoja ja luovutamme niitä sopimusvelvoitteemme täyttääksemme henkilöille konsernimme sisällä, vakuutusyhtiöille, työeläkelaitoksille, Kelalle, terveyspalveluiden tuottajille, asiakasyhteisöille sekä vahinkoilmoituksessa mainituille henkilöille. Voimme tarvittaessa luovuttaa tietoja myös toimivaltaisille viranomaisille meklariyhtiön laillisten velvoitteiden täyttämiseksi. Säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista käyttötarkoituksen toteuttamiseksi tai niin kauan kuin niiden säilyttämiseen on lakisääteinen velvollisuus. Saatamme säilyttää mm. tiettyjä tapahtumatietoja tai kirjeenvaihtoa, kunnes aikaraja korvausvaatimusten esittämiseen kyseisen vahinkotapahtuman kohdalla päättyy. Poistamme henkilötiedot, kun niiden säilyttäminen ei enää ole tarpeellista edellä mainituilla perusteilla. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.com.