Skip to main content Skip to main navigation

Työterveyshuolto

Moni yritys tuskailee työterveyshuollon kanssa. Joko työterveys tuntuu liian kalliilta tai yhteistyö ei toimi odotetulla tavalla. Autamme mielellämme ratkaisemaan pulman.

Työterveyshuollon hankintaan liittyy kaksi seikkaa: henkilöstön vakuutukset, joilla katetaan työterveyshuollon kustannuksia sekä itse työterveyshuolto ja sopimus sen kanssa.

Oletko sinä tällä hetkellä tyytyväinen oman yrityksesi työterveyshuoltoon ja sen kustannustasoon?

Lakisääteistä laajempi työterveys on hyvä henkilöstöetu

Usealla alalla pula osaajista on kasvanut niin suureksi, että yritysten on houkuteltava työntekijöitä henkilöstöeduilla. Erittäin kattava työterveyshuolto on yksi hyvä etu, jonka voit tarjota työntekijöillesi.

Lisäksi työnantajan näkökulmasta tulee usein loppupeleissä edullisemmaksi, että työntekijä pääsee nopeasti hyvään hoitoon ja sen myötä takaisin työn pariin.

Työterveystarjontaa löytyy todella monenlaisiin tarpeisiin. On kaikenkattavaa palvelua sekä tarkemmin tiettyihin tarpeisiin suunnattuja palveluita. Voit kattaa laajankin työterveyshuollon kuluja erilaisilla henkilöstön sairauskulu- ja tapaturmavakuutuksilla.

Työterveyshuollon kilpailuttaminen tuo tehokkuutta

Sekä henkilöstön vakuutuksia että työterveyshuollon sopimusta tehdessä kannattaa kokonaisuus suunnitella huolella.

Me aloitamme aina siitä, että kartoitamme yrityksenne tarpeet, vertaamme nykyistä ratkaisuanne siihen ja teemme muutosehdotukset.

Arvioimme myös onko työterveyshuollon sopimus tai henkilöstösi vakuutusturva syytä kilpailuttaa. Saat meiltä myös näkemyksen siitä, onko juuri nyt otollinen aika kilpailuttaa.

Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa kysymyksissä.

Haluatko kuulla lisää?