Skip to main content Skip to main navigation

HR-konsultointi

Kaikkia henkilöstöhallinnon tehtäviä ei välttämättä ole järkevää tehdä oman talon sisällä. Osassa organisaatioista oman henkilöstöasiantuntijan palkkaaminen taas ei ole vielä ajankohtaista. Toiset tehtävät kannattaa joka tapauksessa ulkoistaa. Avustamme yritystäsi mielellämme erilaisissa henkilöstöhallinnon rutiineissa ja kehitysprojekteissa.

Usein henkilöstöhallinnon tai johdon konsultointi voi olla tarpeellista esimerkiksi uutta yritystä perustettaessa tai yrityksen laajentuessa ulkomaille. Eri maiden henkilöstöön liittyvien lakien tulkinta tuo HR-työhön täysin uuden ulottuvuuden.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat monipuolisesti erilaisissa henkilöstöhallinnon vastuualueelle kuuluvia tehtävissä, kuten:

  • henkilöstön vakuuttamisessa
  • työsopimus- ja työehtosopimusasioissa
  • henkilöstöetujen suunnittelussa, hankinnassa ja kilpailuttamisessa
  • henkilöstöetuihin liittyvien veroasioiden selvittelyssä ja hallinnoinnissa
  • Kelaan ja eläkevakuutusyhtiöihin liittyvien asioiden selvittelyssä ja hallinnoinnissa
  • työntekijöiden ulkomaankomennuksiin liittyvissä asioissa
  • työterveyshuollon palveluiden hankinnassa, hallinnoinnissa ja kilpailuttamisessa.

Teemme henkilöstöhallinnon konsultointia sekä tuntiveloituksella että projektikohtaisella palkkiolla. Keskustellaan yhdessä, mikä toimintamalli sopii teidän tapaukseenne parhaiten.

HR-konsultti auttaa kun työpaikka tai maailma muuttuu

Ulkopuolinen HR-konsultti voi olla avuksi myös muutostilanteissa, kuten esimerkiksi yritysfuusiot. Fuusioiden yhteydessä on usein tarpeellista ja järkevää vertailla ja arvioida mm. fuusioituvien yhtiöiden työterveyspalveluita, henkilöstöetukokonaisuuksia ja työntekijöiden vakuutusturvaa.

Pandemian myötä etätyön maailma mullistui niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Moni suomalainen haaveilee nyt pysyvästä etätyöstä ulkomailta käsin. Kansainvälisissä organisaatioissa työskennelleet HR-konsulttimme auttavat mielellään myös henkilöstön kansainvälisen vakuuttamisen kiemuroiden kanssa.

Varmistamme, että yrityksesi täyttää paikalliset lakisääteiset velvollisuutensa myös henkilöstön vakuuttamisen osalta.

Söderberg & Partnersin asiantuntijoilla on kokemusta erilaisista organisaatioista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tarjoamme asiantuntemustamme mielellämme käyttöönne mm. henkilöstöetuihin liittyvissä asioissa, työterveyshuollon kilpailuttamisessa ja yrityksen vakuuttamisessa. Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella, niin palaamme pian asiaan!

 

Ota yhteyttä