Finpremium Oy och Söderberg & Partners Finland Oy har ingått ett franchising-avtal

22 feb. 2023

Finpremium Oy och Söderberg & Partners Finland Oy har ingått ett franchising-avtal den 24.3.2020. Som en del av avtalet blir Söderberg & Partners minoritetsägare i Finpremium Oy. I enlighet med avtalet får vi tillgång till nya IT-system, kundlösningar, administrationsstöd samt Söderberg & Partners bränd.

Vad betyder detta för Finpremium Oy:s kunder och samarbetspartner? ”Våra kunder och samarbetspartner drar nytta av förbättrad och utvidgad service, nya lösningar samt av ett bredare riskhanteringskunnande” berättar verkställande direktör Hannu-Pekka Mäkinen. “Avtalen mellan oss och kunderna förändras inte och våra kontaktpersoner förblir de samma” fortsätter Mäkinen.

I försäkringsaffärsverksamheten har personliga kontakter en stor betydelse. ”Lokal och personlig service har alltid varit Finpremiums trumf, detta vill jag att skall fortsätta också med Söderberg & Partners. Som företagets huvudaktionär kan jag garantera, att vår betjäning framledes bara blir bättre när vi får mera bakgrundskrafter och kompetens till kundarbetet”, konstaterar Finpremium Oy:s huvudaktionär och styrelsens ordförande Jari Heino.

Finpremium Oy är grundat år 1996 och är en av de första aktörerna i Finland. I Finpremium har kundbetjäningen och långsiktiga kundrelationer alltid haft stor betydelse. ”Jag grundade i tiden Finpremium därför, att jag ansåg att det behövdes en aktör inom försäkringsbranschen som erbjuder ett brett sortiment av försäkringsalternativ och som söker optimala riskhanteringslösningar åt sina kunder. Det är roligt att se, att detta arbete inte har gått förlorat, då vi får en samarbetspartner med samma värden” berättar Rolf Wickström, Finpremium Oy:s grundare och fortfarande bolagets jurist.
Söderberg & Partners

Tilläggsuppgifter:

Hannu-Pekka Mäkinen, CEO, Finpremium Oy
p. +358 40 137 1445
hannu-pekka.makinen@finpremium.fi

Peter Bergman, CEO, Söderberg & Partners Finland Oy
p. +46 70 878 6011
peter.bergman@soderbergpartners.com