Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti

En grupplösning ger bättre säkerhet till en lägre kostnad

29 nov. 2023

Använder ditt företag redan grupplösningar som förhandlats fram av en försäkringsmäklare? Visste du att genom att köpa en grupplösning får du betydande fördelar för försäkringsskyddet jämfört med att köpa försäkringsskydd direkt från försäkringsbolaget.

HM
Hannu-Pekka Mäkinen 
försäkringsmäklare

Vilken grupplösning?

En grupplösning är en försäkring som upphandlas och förhandlas i förväg av en försäkringsmäklare, där flera företag köper samma lösning som en större koncern. Detta ger försäkringsbolaget möjlighet att sprida risken, varför bolaget kan erbjuda ett bättre skydd till ett billigare pris.

Mäklarens bättre köpkraft bygger på att vi har ett stort antal kunder som köper liknande försäkringar. Genom att centralisera inköpen kan vi förhandla fram bättre produkter för våra kunder än vad som skulle vara tillgängligt för en enskild kund även med hjälp av en försäkringsmäklare. Försäkringsbolaget minskar även sin egen risk när riskbedömningen av det köpande bolaget har gjorts av en fackman inom försäkringsbranschen.

En professionell köpare vet hur man hittar en bättre lösning

När vi förhandlar om grupplösningar använder vi inte bara vår köpkraft utan också vår erfarenhet av att köpa försäkringsprodukter och förhandla med försäkringsbolag.

Som professionella köpare av försäkringar vet vi vilken typ av trygghet vi behöver för våra kunder och vad det är möjligt att begära. Det är därför vi kan förhandla fram försäkringsprodukter för våra kunder, där skyddet är mer omfattande än försäkringsbolagens katalogprodukter, priset är mer konkurrenskraftigt och servicen relaterad till användningen av försäkringen är bättre .

Grupplösningen stödjer även internationella affärer

Koncernlösningar är också användbara när företaget verkar internationellt och behöver försäkringsskydd i olika länder.

Vi använder oss av vårt omfattande internationella nätverk och strävar efter att få enhetliga försäkringslösningar som täcker alla marknader där våra kunder verkar. Våra lösningar tar naturligtvis hänsyn till lokala krav relaterade till lagstiftning.

När det gäller grupplösningar följer vi ständigt utvecklingen på försäkringsmarknaden och uppdaterar lösningarna vid behov. Så ser vi till att du alltid har bästa möjliga försäkringsskydd till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi hör av oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.