Artikkelit, Vakuutukset, Riskienhallinta

Yritysvakuutusten kilpailutus ei aina kannata - asiantuntijat kertovat miksi

9 huhtik. 2024
Vakuutusmeklarimme kertovat tässä artikkelissa, millaisia uhkia liian tiheään tai väärin tehtyyn kilpailutukseen liittyy.
Lue lisää
Artikkelit, Riskienhallinta

5 riskiä, joihin yrityksen kannattaa varautua kesällä

Katso asiantuntijoidemme vinkkilistalta kohteet, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ennen kesälaitumille lähtöä.
Lue lisää
Artikkelit, Vakuutukset

Tapahtumajärjestäjä – turvaa selustasi erikoisvakuutuksilla

Suomessa järjestetään vuosittain suuri määrä tapahtumia ja festivaaleja - erityisesti kesäaikaan. Mediassa ovat olleet esillä erityisesti lisääntyneet tilanteet, joissa tapahtuma ei ole sujunut odotusten mukaan. Moni tapahtumajärjestäjä ei tiedä, että näitä tilanteita varten on olemassa erikoisvakuutusturvaa.
Lue lisää

Varaa tapaaminen meklarin kanssa

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.