Söderberg & Partnersin toimitusjohtajaksi Joakim Seeberg

1 syysk. 2021

Joakim Seeberg on aloittanut  Söderberg & Partners Oy:n toimitusjohtajana. Seeberg on yksi yhtiön osakkaista ja työskennellyt Söderberg & Partnersissa vakuutusmeklarin tehtävässä. Hän jatkaa edelleen asiakastyössä toimitusjohtajan tehtävien ohella.

Seeberg oli aiemmin Söderberg & Partnersiin viime heinäkuussa fuusioituneen ITM Brokersin toimitusjohtaja ja omistaja. Hänellä on useiden vuosien kokemus vakuutusalalta.

Söderberg & Partnersin tavoitteena on kasvaa Suomen johtavaksi vakuutusmeklariksi tarjoamalla paikallisia palveluita laajalla kansainvälisellä verkostolla sekä hyödyntämällä asiakasprosesseissa moderneja ratkaisuja ja alustoja.

Lisätietoja antavat

Joakim Seeberg
Toimitusjohtaja, vakuutusmeklari, Söderberg & Partners Oy
joakim.seeberg@soderbergpartners.com, p. +358 40 143 1724

Jørn Gisvold
Hallituksen puheenjohtaja, Söderberg & Partners Oy
Toimitusjohtaja, vahinkovakuutukset, Pohjoismaat, Söderberg & Partners
jorn.gisvold@soderbergpartners.no, p. +47 9 224 3500

Söderberg & Partners Oy on osa kansainvälistä Söderberg & Partners -konsernia, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin vakuutusneuvonnan ja -välityksen tarjoajiin. Konsernin muita toimialoja ovat muun muassa varainhoito sekä talous- ja eläkeneuvonta. Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Söderberg & Partnersilla on noin 2 500 työntekijää, jotka työskentelevät toimistoissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa sekä Espanjassa. Konsernin tavoitteena on kasvaa ja laajentaa palveluitaan Suomessa voimakkaasti tulevina vuosina.