Söderberg & Partners on ostanut Vakuutusvälitys Arktian

9 toukok. 2022
Söderberg & Partners jatkaa vahvaa kasvuaan Suomessa. Yhtiö on ostanut Rovaniemellä toimivan Arktian koko osakekannan.

Yhtiön henkilöstö jää Söderberg & Partnersin palvelukseen, eikä asiakastyössä tapahdu toistaiseksi muutoksia. Arktia tulee siirtymään Söderberg & Partnersin järjestelmiin ja brändiin vaiheittain seuraavan vuoden aikana.

”Tavoitteemme on kasvaa jatkuvasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Pohjoinen Suomi on tavoitteisiimme hyvin sopivaa markkina-aluetta, jossa näemme paljon kasvun mahdollisuuksia. Haluamme olla lähellä asiakasta ja pystymme tämän yritysoston kautta palvelemaan paikallista markkinaa erinomaisesti. Vakuutusvälitys Arktian toiminta jatkuu samaan tapaan kuin ennenkin: vahvalla paikallisella osaamisella. Kauttamme yhtiön asiakkaat saavat kuitenkin entistä monipuolisemman pääsyn myös kansainväliseen tarjontaan”, kuvailee Joakim Seeberg, Söderberg & Partnersin toimitusjohtaja.

”Lähdemme innoissamme mukaan Söderberg & Partnersin kasvutarinaan. Tavoitteemme on aina ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Liittyminen osaksi Söderberg & Partnersia tuo meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin”, toteaa Salme Niemelä, Arktian toimitusjohtaja.

Lisätietoja

Joakim Seeberg
Toimitusjohtaja, Partner, Söderberg & Partners Oy
joakim.seeberg@soderbergpartners.com, p. +358 40 1431 724

Salme Niemelä
Vakuutusmeklari, toimitusjohtaja, Vakuutusvälitys Arktia Oy
salme.niemela@arktia.fi, p. +358 40 5222 059

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners Oy on osa kansainvälistä Söderberg & Partners -konsernia, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin vakuutusneuvonnan ja -välityksen tarjoajiin. Konsernin muita toimialoja ovat muun muassa varainhoito sekä talous- ja eläkeneuvonta. Yrityksen liikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa. Söderberg & Partnersilla on yli 2 500 työntekijää, jotka työskentelevät toimistoissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa sekä Espanjassa. Konsernin tavoitteena on kasvaa ja laajentaa palveluitaan Suomessa voimakkaasti tulevina vuosina.

Arktia Oy

Vakuutusvälitys Arktia Oy:n toiminta käynnistyi 15.8.1995 Pohjois-Suomen ensimmäisenä vakuutusmeklaritoimistona. Asiakaskuntamme koostuu eri toimialojen yrityksistä, kuntakonserneista, seurakunnista ja yhteisöistä.