Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti
Försäkring, Artiklar, Riskhantering

En grupplösning ger bättre säkerhet till en lägre kostnad

29 nov. 2023
Använder ditt företag redan grupplösningar som förhandlats fram av en försäkringsmäklare? Visste du att genom att köpa en grupplösning får du betydande fördelar för försäkringsskyddet jämfört med att köpa försäkringsskydd direkt från försäkringsbolaget.
Läs mer
Artiklar, Riskhantering

3 tips för att värma upp dina lokaler på vintern från en riskhanteringsexpert

29 nov. 2023
Skador relaterade till uppvärmning, såsom vattenläckor, bränder, elchocker och gasläckor är vanliga på vintern och är dyra som skador. Vi ger 3 tips för att undvika dessa skador på vintern.
Läs mer
Artiklar, Trivsel på jobbet, Personalrisk

Så skyddar du din personal på vintern

29 nov. 2023
Personliga risker är en av de största riskerna på vintern. Personskador kan till exempel orsakas av halka, fall, frostskador eller andra arbetsolyckor. Personskador kan leda inte bara till mänskligt lidande, utan också till skadeståndsanspråk, stämningar, förlust av anseende och minskad produktivitet. Därför är det viktigt för organisationer att göra allt de kan för att förebygga och minska personskador.
Läs mer

Insikt

Här hittar du aktuella synpunkter på riskhantering, försäkring och att säkra och engagera personal. Ta även en titt på referenshistorierna där vi berättar vad vi har för samarbete med våra kunder.