Parhaat yrityksen vakuutukset

Haluaisitko hankkia yrityksen vakuutukset laadukkaasti ja markkinoiden kilpailukykyisimmillä hinnoilla? Vakuutusmeklarin avulla voit saada tarpeidesi mukaisen vakuutuksen yritykselle. Huolehdimme yrityksesi vakuutusten kilpailutuksesta ja hankimme vakuutukset tarvittaessa useammasta vakuutusyhtiöstä, jotta saat parhaan ratkaisun. Näin sinä voit keskittyä täysillä liiketoimintaasi.

hanki yrityksen vakuutukset parhaaseen hintaan vakuutusmeklarin avulla

Tarkat ja selkeät analyysit

Kun laadimme vakuutusanalyysejä, esitämme suosituksemme aina kirjallisesti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden perehtyä niihin omassa tahdissasi ja jakaa olennaista tietoa organisaatiosi kanssa tarpeidesi mukaan.

Asiakkaan etu edellä

Huolehdimme aina vakuuttamiseen liittyvistä asioita puolestasi mahdollisimman pitkälle. Arvioimme esimerkiksi, milloin vakuutusten kilpailutus on ajankohtaista, jättäen sinulle tehtäväksi ainoastaan lopullisen päätöksen tekemisen suositustemme perusteella.

Henkilökohtainen palvelu

Sinä ja tiimisi saatte henkilökohtaisen vastuumeklarin, jota tukevat sekä asiakaspalvelutiimimme että laaja asiantuntijaverkostomme. Tämän avulla varmistamme, että saat aina käyttöösi parhaan mahdollisen asiantuntemuksen ja tuen, etkä ole vain yhden ihmisen varassa.

Miksi valita Söderberg & Partners hoitamaan yrityksen vakuutuksia?

 

1. Yksilölliset vakuutusratkaisut yrityksellesi

Kun on aika pohtia yrityksesi vakuutustarpeita, kokenut vakuutusmeklarimme on valmiina auttamaan. Perehdymme yritykseesi yksityiskohtaisesti ja tarjoamme räätälöityä palvelua kaikissa vakuutuskysymyksissä. Saat käyttöösi myös innovatiivisen verkkopalvelun S&P Onlinen, jonka avulla voit seurata yrityksesi vakuutusturvaa reaaliajassa - vakuutusyhtiöiden määrästä tai konsernisi koosta riippumatta.

2. Kattavat riskienhallintapalvelut

Huolellinen riskikartoitus on avain menestyksekkääseen yritysvakuutusturvaan. Autamme sinua tunnistamaan liiketoimintasi riskit ja varautumaan niihin vakuutusten avulla. Perehdymme huolellisesti liiketoimintaasi ja sen erityispiirteisiin sekä tunnistamme yrityksesi lakisääteiset velvoitteet maakohtaisesti. Hankimme käyttöösi vakuutusturvan, jossa ei ole päällekkäisyyksiä tai turhia kuluja.

3. Kansainvälinen vakuutusasiantuntemus

Tarvitsetko vakuutusturvaa yrityksen kansainvälisille toiminnoille? Kansainvälisen organisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme avulla voimme hankkia sinulle tarvittavan vakuutusturvan myös konsernisi tytäryhtiöille ja ulkomaanprojekteille. Luota meihin, kun tarvitset kokonaisvaltaista kansainvälistä vakuutusasiantuntemusta.

Varaa maksuton kartoitus

Kartoitustapaamisessa kerromme onko organisaatiosi vakuutuksissa kehittämisen tai kilpailuttamisen varaa. Saat selville voisimmeko auttaa yritystäsi saamaan paremmat ja edullisemmat vakuutukset, mutta tapaaminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Vakuutusmeklaripalvelut eivät useimmiten ole kustannustehokkaita pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 1 MEUR.

Yritysvakuutuksen hinta riippuu yrityksesi tarpeista

Kun kyseessä on yrityksen toiminnan turvaaminen, yritysvakuutuksen hinta on usein ensimmäisiä päätöksentekoprosessissa esiin nousevia asioita. Ymmärrämme, että kustannustehokkuus on liiketoiminnan kannalta kriittinen tekijä, mutta panostamme aina ensisijaisesti yrityksen vakuutusratkaisun laadukkuuteen.

Meklarimme kuitenkin etsivät aina mahdollisimman kilpailukykyiset hinnat vakuutusratkaisuille. Varmistamme aina ,että saamme markkinoilta tarvittavan määrän kilpailukykyisiä ja vertailukelpoisia vakuutustarjouksia. Saat selkeän käsityksen siitä, millaista hintatasoa odottaa, jolloin voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ilman yllätyksiä.

 

Säästän meklarin avulla sekä aikaa että rahaa. Vakuutusten läpikäynnissä, neuvotteluissa ja muussa säädössä on ihan hirveä homma ja paljon yksityiskohtia. Haluan, että joku muu hoitaa koko vakuutusshown puolestani.
Kim Heiniö
Toimitusjohtaja, Soupster Family
Lue lisää

Usein kysyttyä

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita