Vakuutus­meklaripalvelut

Vakuutusmeklari varmistaa, ettet maksa turhista vakuutuksista tai jätä aukkoja vakuutus­turvaan. Oma nimetty meklarisi pitää huolta vakuutuksistasi ja hankkii parhaat ratkaisut - joskus poimimalla ne useasta yhtiöstä. Olemme vakuutus­yhtiöistä riippumaton asian­tuntija, jolta saat myös valmiiksi kilpailutettuja erikois­vakuutuksia.

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Meklari tuntee eri toimialat

Koska vakuutusmeklarimme työskentelevät jatkuvasti usean eri toimialan asiakkaiden kanssa, on heillä erikoisosaamista luultavasti sinunkin toimialaltasi. Saat käyttöösi jo valmiiksi hyväksi havaittuja toimintamalleja ja ratkaisuja. Autamme tunnistamaan juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi toiminnan ja toimialan erityisriskit sekä suojaamaan niitä hyvän ja kustannustehokkaan vakuutuskokonaisuuden avulla.

Hyvä vakuutusmeklari tunnistaa myös tilanteet, jolloin kohtuullisen riskin ottaminen voi olla yrityksen näkökulmasta järkevämpää kuin liian kalliin vakuutusturvan hankkiminen. Meklari ei myy maksimimäärää vakuutuksia, vaan ajattelee aina asiakkaansa etua.

Söderberg & Partners on yksi Suomen suurimmista vakuutusmeklariyrityksistä. Suuren koon vuoksi meillä on erinomainen neuvotteluvoima vakuutusyhtiöihin nähden, joten pystymme sopimaan listahintoja kilpailukykyisemmästä hinnoittelusta sekä asiakkaan toiminnan kannalta paremmista vakuutusehdoista.

Olemme osa Pohjoismaista Söderberg & Partners -konsernia, jolla on loistavat kansainväliset verkostot. Tämä tarkoittaa, että pystymme hankkimaan vakuutusturvaa lähes mihin tahansa maahan. Käytämme apunamme paikallisia verkostokumppaneitamme, jolloin voit varmistua siitä, että paikalliset lait ja vaatimukset täytetään.

Usein kysyttyä

Vakuutus­meklari­opas

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on ja millaiselle organisaatiolle? Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Anna muodossa 040123456.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Tyytyväisiä asiakkaitamme