Vakuutusmeklari on sinun puolellasi

Vakuutusmeklari varmistaa, ettet maksa turhista vakuutuksista tai jätä aukkoja vakuutus­turvaan. Oma nimetty meklarisi pitää huolta vakuutuksistasi ja hankkii parhaat ratkaisut - joskus poimimalla ne useasta yhtiöstä. Olemme vakuutus­yhtiöistä riippumaton asian­tuntija, jolta saat myös valmiiksi kilpailutettuja erikois­vakuutuksia.

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Meklari tuntee eri toimialat

Vakuutusmeklarit työskentelevät laaja-alaisesti eri toimialojen asiakkaiden kanssa, mikä tuo monipuolista osaamista vakuuttamiseen. Suurena yhtiönä löydät meiltä myös tiettyyn toimialaan erikoistuneita vakuutusosaajia.

Saat käyttöösi jo valmiiksi hyväksi havaittuja toimintamalleja ja ratkaisuja. Autamme tunnistamaan organisaatiosi toiminnan ja toimialan erityisriskit sekä suojaamaan niitä hyvän ja kustannustehokkaan vakuutuskokonaisuuden avulla.

Hyvä vakuutusmeklari tunnistaa myös tilanteet, jolloin kohtuullisen riskin ottaminen voi olla yrityksen näkökulmasta järkevämpää kuin liian kalliin vakuutusturvan hankkiminen. Meklari ei myy maksimimäärää vakuutuksia, vaan ajattelee aina asiakkaansa etua.

Haluatko tietää lisää?
Olemme uniikki organisaatio ja ulkopuolisen voi olla vaikea ymmärtää toimintamme kokonaisuus. Meklari on kuitenkin onnistunut tässä ja osaa auttaa ja opastaa oikeaan suuntaan.
Palvelu tuntuu henkilökohtaiselta ja aidosti välittävältä.
Meklarin asiantuntemus sekä poikkeuksellisen asiakaslähtöinen palveluasenne ilahduttavat. Asiat hoituvat erittäin hyvin.

Vakuutusmeklari on vakuutusten ammattiostaja

Tuntuuko joskus, että vakuutusyhtiöistä ei löydy organisaatiollesi sopivaa vakuutusturvaa tai, että ehdot ovat kohtuuttomia? Erityisesti tällaisissa tilanteissa kannattaa käyttää vakuutusmeklarin apua. 

Meklarisi voi neuvotella vakuutusyhtiöiden kanssa erikoisehtoja, täsmennyksiä ja muita tarvittavia muutoksia vakuutusturvaan. Meillä Söderberg & Partnersilla on yhtenä Suomen suurimmista vakuutuksenostajista erinomainen lähtökohta neuvotella vakuutussopimusten sisällöstä.

Osana laajaa pohjoismaista konsernia, meillä on kattavat kansainväliset vakuutusverkostot.  Tämä tarkoittaa paitsi oman kansainvälisen toimintasi asiantuntevaa turvaamista myös mahdollisuutta etsiä vakuutusturvaa kansainvälisiltä markkinoilta silloin, kun Suomesta ei löydy sopivia vakuutuksia.

Usein kysyttyä

Vakuutus­meklari­opas

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on ja millaiselle organisaatiolle? Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Tyytyväisiä asiakkaitamme