Epäluulo vaihtui vakuuttumiseen meklarin ammattitaidosta

Suomen Konetalo Oy aloitti yhteistyön Söderberg & Partnersin kanssa vakuutusten analysoinnin ja kilpailutuksen merkeissä syksyllä 2021. Kokemukset ovat olleet niin positiivisia, että yhteistyötä on jatkettu hallinnointisopimuksella.

Suomen Konetalon hallinto- ja talousjohtajan Elina Spillanen mukaan yrityksessä suhtauduttiin vakuutusmeklareihin hieman varauksella.

”Keskustelimme samoihin aikoihin muutaman eri meklarin kanssa ja epäröimme, kannattaako meklarin käyttö ollenkaan. Olimme aiemmin kuulleet joitakin negatiivisia kokemuksia vakuutusmeklareista”, kertoo Spillane.

”Söderberg & Partnersin kanssa meidät on vakuuttanut ennen kaikkea meklarimme ammattitaito. Hän on oikeasti ajatellut juuri meidän vakuutuksiamme”, hän jatkaa.

Tapaturmavakuutuksen maksujärjestelmä uusiksi

Vakuutusmeklarimme analysoi ensin yrityksen nykyisen vakuutuskokonaisuuden ja teki tämän perusteella suosituksen siitä, miten vakuutusturvaa olisi hyvä optimoida ja uudistaa. Tämän jälkeen edettiin kilpailuttamalla vakuutukset.

Suomen Konetalossa uudistettiin lopulta kokonaan lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen maksujärjestelmä. Meklari rakensi kokonaisuuden järkevämmäksi yrityksen kokoon nähden. Lisäksi uudistettiin ajoneuvovakuutusten omavastuuosuuksia. Meklari optimoi myös muilta osin vakuutusturvan vastaamaan paremmin yrityksen tarpeita.

”Saavutimme kilpailutuksen lopputuloksena merkittäviä kustannussäästöjä”, Elina Spillane mainitsee.

”Näen kuitenkin saamamme asiantuntemuksen paljon tärkeämmäksi meille. Meklari osasi ehdottaa myös asioita, joita emme olleet ollenkaan edes ajatelleet”, hän kertoo.

”Oma työmäärä on vähentynyt, mutta tärkeintä on asiantuntemus”
Hallinnointisopimuksen myötä meklari hoitaa monia Suomen Konetalon päivittäisiä vakuutusasioita. Myös joitakin uudistuksia ja optimointitoimenpiteitä vakuutuskokonaisuuteen on työn alla.

”Meklarin käyttö on helpottanut työmäärää meidän päässä hurjasti. Silti näen tärkeimpänä hyötynä sen, että ammattilainen pitää aktiivisesti huolta vakuutusturvastamme ja miettii juuri meille sopivia ratkaisuita”, Spillane kuvailee.

”Olemme myös saaneet aivan loistavaa asiakaspalvelua. En ole varmaan missään saanut yhtä hyvää palvelua”, hän toteaa.

Suomen Konetalo Oy

Suomen Konetalo Oy on koko Suomen alueella toimiva trukkien maahantuonnin, myynnin ja huollon ammattilainen yli 20 vuoden vankalla kokemuksella.

www.suomenkonetalo.fi

Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan pian ja kerromme lisää vakuutusmeklaripalveluista!

Anna muodossa 040123456.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.