Artikkelit, Työhyvinvointi, Henkilöriskit

Näin turvaat henkilöstöäsi talvella

28 marrask. 2023
Henkilö­riskit ovat yksi suurimmista riskeistä talvisin. Henkilö­vahinkoja voivat aiheuttaa esimerkiksi liukastumiset, putoamiset, paleltumat tai muut työ­tapaturmat. Henkilö­vahingot voivat johtaa paitsi inhimilliseen kärsimykseen, myös korvaus­vaatimuksiin, oikeuden­käynteihin, maineen menetykseen ja tuottavuuden laskuun. Siksi organisaatioiden on tärkeää tehdä kaikkensa ehkäistäkseen ja vähentääkseen henkilö­vahinkoja.
Lue lisää
Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti
Vakuuttaminen, Artikkelit, Riskienhallinta

Ryhmäratkaisu - parempaa turvaa edullisemmin

28 marrask. 2023
Onko yrityksesi käytössä jo vakuutusmeklarin neuvottelemia ryhmäratkaisuja? Tiesitkö, että ryhmäratkaisulla saat merkittäviä etuja vakuutusturvaan?
Lue lisää
Artikkelit, Riskienhallinta

3 vinkkiä toimitilojen lämmittämiseen talvella riskienhallinta-asiantuntijalta

28 marrask. 2023
Lämmitykseen liittyvät vahingot, kuten vesivuodot, tuli­palot, sähkö­iskut ja kaasu­vuodot ovat talvisin yleisiä ja vahinkoina kalliita. Annamme 3 vinkkiä, joilla välttää näitä vahinkoja talvella.
Lue lisää

Varaa tapaaminen meklarin kanssa

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.