Meille töihin?

Söderberg & Partnersissa työskennellessäsi olet tärkeä osa tulevaisuuteen suuntautuvaa organisaatiota, jossa voit hyödyntää täyden potentiaalisi. Pääset varmasti sekä kehittämään että haastamaan. Emme pysy paikoillamme, vaan menemme jatkuvasti eteenpäin. Meille tärkeintä on pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Vakuutusmeklarina työskentelet itsenäisesti asiakkaidesi parissa ja tekemiselläsi on suuri vaikutus heidän arkeensa. Annat hyödyllisiä neuvoja jokaisessa asiakastapaamisessa ja olet asiakkaidesi luottohenkilö. Verkostoidut luontevasti ja etsit jatkuvasti uusia keinoja kasvattaa liiketoimintaa

Meillä Söderberg & Partnersilla yrityskulttuuri perustuu arvoihin, joissa halu auttaa asiakkaita ja työkavereita on keskiössä. Annamme työntekijöillemme paljon henkilökohtaista vastuuta. Sinulla on myös todellinen mahdollisuus kehittää osaamistasi ja tuoda toimintaan uusia ideoita.

Meillä työskentelee iso joukko ammattilaisia vakuutusmeklarityön lisäksi mm. asiakaskoordinaattoreina sekä IT:n, taloushallinnon, compliancen ja markkinoinnin parissa.

Avoimet tehtävät 

Etkö löytänyt sopivaa pestiä?

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa tehtävää, voit myös jättää meille avoimen hakemuksen. Olemme aina kiinnostuneita erityisesti kokeneista vakuutusalan osaajista eri puolilta Suomea.
Jätä avoin hakemus