Työterveys­huollon kilpailutus

Työterveyshuolto sisältää oikeastaan kaksi hankintaa: työterveyshuollon palvelut sekä henkilöstön vakuutukset, joilla täydennetään työterveyshuollon palveluita. Me autamme sinua etsimään tarpeitasi vastaavan työterveysratkaisun parhaaseen hintaan.

Kustannus­säästö

Työterveyshuollon palveluiden kilpailutuksen tuloksena on lähes aina kustannussäästö. Erityisen todennäköistä tämä on, jos sama palveluntarjoaja on ollut muuttumattomana käytössä vuosikausia.

Työterveyden ajantasaisuus

Työterveyshuollon sopimus laitetaan usein kuntoon yrityksen toiminnan alkuvaiheessa, jonka jälkeen sopimus saattaa pysyä samana vuosien ajan. Useimmat työterveyshuollon palveluntarjoajat pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kokonaisvaltaisia palveluita. Ne eivät kuitenkaan aina vastaa järkevää kustannustasoa tai todellista tarvetta. Siksi asiantuntijan käyttö oikean tason määrittämisessä on tärkeää.

Päällekkäisyyden poistaminen

Laajennettu työterveyshuolto kustannetaan usein vapaaehtoisten vakuutusten kautta. Varmistamme, että vakuutus ja työterveyshuolto eivät sisällä päällekkäisyyttä. Se osa palveluista, mitä työterveyshuoltosopimuksesi ei kata, korvataan vakuutuksestasi. Henkilöstösi voi kuitenkin asioida vaivattomasti yhdessä osoitteessa, koska suurin osa vakuuttajista tekee suoralaskutusyhteistyötä työterveyshuollon toimijoiden kanssa.

Optimoimme työterveyshuoltosi

Työterveyshuollon sisältöä ja palveluntarjoajaa on hyvä analysoida aika ajoin. Vertailu voi kuitenkin olla haastavaa, sillä palveluntarjoajien kokonaisuudet muodostuvat hyvin eri asioista ja palveluntarjoajilla on käytössään vaihtelevia laskutusmalleja. Osa suosii kiinteämmin hinnoiteltuja pakettiratkaisuja, kun taas toiset laskuttavat jokaisen toimenpiteen palvelukohtaisesti.

Työterveyspalveluiden kohdalla myös palvelun tarpeellisuuden ja vaikuttavuuden arviointi on tärkeää. Ethän halua maksaa palvelusta, joka ei todellisuudessa paranna työntekijöidesi työhyvinvointia? 

Henkilöstön vakuutuksiahenkilöstöetuja ja työterveyshuollon sopimusta tehdessä kannattaa kokonaisuus suunnitella huolella. Me kartoitamme yrityksen tarpeet, vertaamme nykyistä ratkaisua määriteltyihin tarpeisiin ja teemme muutosehdotuksia.

Jos harkitset työterveyshuollon toimijan vaihtamista, ole yhteydessä meihin. Arvioimme, onko työterveyshuollon sopimuksesi tai henkilöstösi vakuutusturva syytä kilpailuttaa sekä onko juuri nyt otollinen aika kilpailutukselle. Autamme mielellämme myös muissa yrityksen vakuutusturvaan liittyvissä asioissa sekä henkilöstöetujen suunnittelussa.

Pyydä tarjous

Usein kysyttyä

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.