Vakuutusten vertailu ja kilpailutus yrityksille ja julkisyhteisöille

Vakuutusten vertailu ja kilpailutus voi vaikuttaa yksinkertaiselta: vakuutusyhtiöiden nettisivuilla on tarjolla paljon tietoa, jonka pohjalta oikean vakuutuksen valinta näyttää helpolta. Kun asiaan syventyy, huomaa, ettei asia olekaan aivan niin mutkaton: vakuutussopimusten ja -ehtojen vertailu onkin kaikessa yksityiskohtaisuudessaan haastavaa, eikä kaikkiin tarpeisiin välttämättä ole tarjolla vakuutusta suomalaisissa vakuutusyhtiöissä. Kuinka vakuutusten joukosta löytyy vakuutus, jonka ehdot ja hinta ovat oikeat juuri sinulle?

Jätä vakuutusten vertailu ja kilpailutus meidän huoleksemme – säästät aikaa ja rahaa.

Vain harvassa yrityksessä on vakuutusanalyysin ja vertailun vaatimaa aikaa ja asiantuntemusta. Siksi yritysvakuutusten kilpailuttaminen kannattaa hoitaa osaavan kumppanin kanssa. Pitkän kokemuksemme ja laajan yhteistyömme ansiosta tunnemme eri vakuutusyhtiöt ja niiden toimintatavat, ja myös sen vuoksi voimme tarjota asiakkaallemme parhaan vakuutusturvan edullisimpaan hintaan.

Analyysi yritysvakuutusten vertailun välineenä

Aloitamme vakuutusten kilpailutuksen asiakasyrityksen tilanteen tarkalla vakuutuskartoituksella ja analysoinnilla. Kun yrityksen yksilölliset vakuutustarpeet ovat tiedossa, pyydämme vakuutusyhtiöiltä tarjoukset ja etsimme niistä huolellisella vertailulla asiakkaan tarpeeseen parhaan vaihtoehdon. Tarkastamme vertailussa vakuutusehdot ja analysoimme tarjottujen vakuutusten laadun ja sopivuuden asiakkaalle.

Mikä on teidän vakuutusturvanne tilanne? Ota meihin yhteyttä – kilpailutamme vakuutukset puolestasi!

Ota yhteyttä!