Vakuutusten hallinnointi yrityksille ja julkisyhteisöille

Organisaation vakuutusturva rakennetaan vakuutuskartoituksella ja vakuutusten vertailulla ja kilpailutuksella. Vakuutuksiin liittyvä työ ei kuitenkaan lopu siihen. Vakuutusten hinnat ja ehdot muuttuvat ajan mittaan, ja siksi onkin syytä seurata, ovatko nämä muutokset edelleen linjassa organisaation vakuutustarpeiden kanssa. Ehkäpä toinen vakuutusyhtiö voisi tarjota teille paremman vaihtoehdon?

Varmistamme, että et maksa vakuutuksista liikaa ja että kaikki toiminnan kannalta olennaiset vakuutukset ovat tarpeeksi kattavat.

Ulkoista vakuutusten hallinnointi ja säästä aikaa

Vakuutusasiat hoituvat kuin itsestään, kun ulkoistat vakuutusten hallinnoinnin meille. Seuraamme aktiivisesti vakuutusten hinnoissa ja sopimusehdoissa tapahtuvia muutoksia ja tarkistamme vakuutusturvasi tason läpikotaisin säännöllisesti. Varmistamme, että et maksa liikaa ja että kaikki toimintasi kannalta olennaiset vakuutukset ovat riittävän kattavat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Voit vakuutuksista huolehtimisen sijaan keskittyä tekemään sitä, minkä osaat parhaiten.

Vahinkotilanteissa huolehdimme yhteydenpidosta vakuutusyhtiöön

Hoidamme vahinkotilanteissa yhteydenpidon vakuutusyhtiöön ja varmistamme, että asiat sujuvat kitkattomasti. Huolehdimme siitä, että vahinkoselvitys tehdään kuten pitääkin, ja varmistamme, että vakuutusyhtiön tekemä korvauspäätös on linjassa vakuutuksen ehtojen kanssa. Jos vahinkotilanteen selvityksessä tai korvauksessa ilmenee epäselvyyksiä, selvitämme tilanteen ja vaadimme vakuutusyhtiöltä tarvittaessa korvauspäätöksen oikaisua.

Kuka huolehtii sinun vakuutustesi ajantasaisuudesta? Ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voit hyötyä ulkoistetusta vakuutusten hallinnoinnista!

Ota yhteyttä!