Yrityksen ja julkisyhteisöjen vakuutuskartoitus

Vakuutuskartoituksessa tutkitaan, kuinka hyvin voimassa oleva vakuutusturva riittää kattamaan todelliset vakuutustarpeet. Usein vakuutusturva koostuu useista vakuutusyhtiöiden kanssa neuvotelluista, erillisistä sopimuksista. Sopimusten väliin on saattanut kuitenkin jäädä lähes huomaamattomia aukkoja, jotka nousevat esiin vasta, kun vahinko on päässyt tapahtumaan. Silloin onkin jo liian myöhäistä.

Vakuutuskartoituksen avulla saat selville, onko vakuutusturva ajan tasalla

Vakuutusturvan pohtiminen ei ole kenenkään mielipuuhaa. Yleensä organisaation vakuutusturvasta vastaavalla henkilöllä on yllin kyllin vastuualueita, eikä toiminnan kehittyessä vakuutusturvaa aina muisteta päivittää. Toisaalta toiminnan painopisteiden muuttuessa osa vakuutuksista saattaa jäädä turhiksi.

Me kartoitamme vakuutustarpeesi. Varmistamme, että vakuutusturvasi on juuri oikea – säästät aikaa ja rahaa, ja voit keskittyä vakuutusasioiden hoidon sijaan toimintasi kehitykseen.

Myös vakuutusten sopimusehdot ovat saattaneet muuttua siten, etteivät ne ole organisaation kannalta edulliset. Etenkin pienemmissä yrityksissä vakuutusten aktiiviselle seuraamiselle ja päivittämiselle ei usein ole aikaa tai osaamista. Siksi vakuutusten kartoittaminen on syytä ulkoistaa osaavalle ja kokeneelle kumppanille.

Mitä vakuutuskartoitus tarkoittaa?

Vakuutuskartoituksessa tutustumme yritykseen perin pohjin. Käymme läpi perustiedot yrityksen toiminnasta ja taloudesta, ja tutustumme yritykseen myös paikan päällä. Tutkimme, millainen voimassa oleva vakuutusturva on ja selvitämme, kuinka hyvin kukin vakuutuslaji vastaa teidän tarpeitanne. Vakuutuskartoituksen päätteeksi saatte meiltä suositukset siitä, kuinka vakuutusturvaa on syytä kehittää – hankitaanko uusia vakuutuksia, mistä voidaan luopua ja mitä päivitetään?

Milloin yrityksesi vakuutusturva on viimeksi tarkistettu? Onko yritykselläsi riittävä vakuutusturva, vai maksatko kenties turhasta? Ota yhteyttä – selvitämme yrityksesi vakuutusturvan tilan, ja voit jälleen nukkua yösi rauhassa.

Ota yhteyttä!