Skip to main content Skip to main navigation

Varför använda en försäkringsmäklarexpert

Försäkringsbehovet för en verksamhet kan vara en komplicerad fråga. Och om det blir fel kan det sluta i katastrof. Därför lönar det sig att ha en försäkringsexpert på er sida.

Söderberg & Partners arbetar för er, inte för försäkringsbolagen. Vi tar oss tid att undersöka era och er verksamhets unika risker och arbetar hårt för att hitta den lämpligaste lösningen.

Vi hjälper er förstå alla detaljer i er försäkringspolicy och undersöker också vilken täckningsnivå ni behöver. Så ni kan känna er säkra på att ni har rätt skydd. Vårt främsta mål är att skydda det som är viktigt för er.

En försäkringsmäklare är en expert inom försäkrings

En försäkringsmäklare är en erfaren försäkringsexpert som ofta har arbetat för olika försäkringsbolag och blivit bekant med många olika försäkringslösningar. Han har en vision om de bästa sätten att försäkra sig bra och kostnadseffektivt. Försäkringsmäklaren utvärderar alltid ditt företag och dess försäkringsskydd ur en objektiv synvinkel. De hjälper dig i försäkringsbudsprocessen från början till slut och kan också hantera din försäkringsskydd med ett pågående vårdavtal.

Värde för pengarna

Söderberg & Partners experter specialiserar sig på att hitta rätt försäkringsprodukter till rätt premie, så ni kan fortsätta sköta era viktigare uppgifter.

Sinnesro

Det är viktigt att välja rätt försäkring för att ett företag ska kunna skydda sina anställda, sina lokaler och sin kapacitet om något skulle gå fel. Men hur kan man vara säker på att välja rätt när det finns så många alternativ? En kunnig försäkringsmäklare kan hjälpa er förstå det försäkringsskydd ni har, om det finns några luckor och vilken försäkringstäckning ni behöver.

Våra experter på Söderberg & Partners har gedigna kunskaper om försäkringar. Dessutom är de specialister på att arbeta med företag i många olika branscher. Denna erfarenhet gör att de kan hjälpa er upptäcka risker specifika för er typ av verksamhet och snabbt hitta passande försäkringsalternativ.

Som en del av Söderberg & Partners nätverk har våra försäkringsmäklare möjlighet att förhandla fram konkurrenskraftigare premier och bättre försäkringsvillkor. Det betyder bredare täckning och skräddarsydda lösningar, så ni kan känna att ert företags framtid är i säkra händer. Kontakta oss och ta reda på hur tryggt det känns att ha en professionell försäkringsexpert med helhetsperspektiv till hands – och alltid på er sida.

Lokal service med ett internationellt nätverk

Våra kunder får alltid en egen utsedd expert som känner till deras verksamhet och dess krav. Oavsett om det är företagsfastighetsförsäkring, lagstadgad försäkring eller frivilliga förmåner till anställda hjälper vi dig.

Du kan också dra nytta av vårt globala nätverk direkt via din lokala kontakt. Så du får den personliga servicen med styrkor och säkerhet och global verksamhet från samma plats.

Bekant lokal service - med ett omfattande internationellt nätverk.