Skip to main content Skip to main navigation

Vastinetta vakuutusmaksuille

Meille on itsestään selvää, että asiantuntemuksemme tulee ennen kaikkea edistää asiakkaamme etua.

Palvelumme asiakkaille, niin yrityksille kuin julkisyhteisöille, lähtee aina heidän vakuutustarpeittensa selvittämisestä. Meille on tärkeää varmistua siitä, että asiakkaan vakuutusturva on kunnossa ja mitoitettu oikein. Päällekkäiset vakuutukset kannattaa tunnistaa ja karsia, ja lisäksi on selvitettävä, onko vakuutusehtoja syytä korjata joiltain osin.

Kartoitamme yrityksesi liiketoiminta-alueeseen liittyviä riskejä. Riskianalyysin pohjalta laadimme suosituksen, millainen vakuutusturva on yrityksellesi toimiva, ja miten omavastuut kannattaa määrittää. Tavoitteemme on yhdistää mahdollisimman edulliset vakuutusmaksut ja mahdollisimman kattava vakuutusturva sekä sopivan tasoiset omavastuut. Asiakkaanamme sinulla on viimeinen sana kaikissa päätöksissä.

Vakuutusten vertailu ja kilpailutus voi aluksi vaikuttaa helpolta. Vakuutusyhtiöiden verkkosivuilta löytyy kyllä paljon tietoa. Helppouden vaikutelma karisee, kun yksityiskohdat alkavat erottua. Vakuutusehtojen arviointi on itse asiassa hyvinkin vaativa ja aikaa vievä tehtävä. Lisäksi vakuutusehtojen arviointi pitäisi tehdä aika ajoin uudelleen, sillä niiden kilpailukykyisyys saattaa vaihdella ajan mittaan.

Vahingonkorvauksissa voi olla omat kiemuransa, ovatpa ne isoja tai pieniä. Kun vahinko on tapahtunut, mikä tahansa yritys tai organisaatio tarvitsee ammattilaisen apua korvausprosessissa ja neuvotteluissa vakuutusyhtiöiden kanssa. Aina on mahdollista löytää asioita, joita voidaan neuvotella vakuutuksenottajan kannalta edullisemmiksi.

Tehtävämme on löytää paras vakuutusturva parhaaseen hintaan, ja kun vahingonselvittely tulee ajankohtaiseksi, me varmistamme, että korvaus on se mikä pitääkin. Kun annat meidän huolehtia vakuutusasioista puolestasi, voit itse rauhassa keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Ota yhteyttä