Skip to main content Skip to main navigation

Henkilökohtaista palvelua

Söderberg & Partnersin vakuutusasiantuntijat auttavat yrityksiä ja julkisyhteisöjä tunnistamaan riskit ja suunnittelevat räätälöidyt vakuutusratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Meille asiakkaan etu on ensisijainen, ja henkilökohtainen palvelu on paras tapa toteuttaa periaatettamme käytännössä. Asiakkaamme avustamisesta vastaa meillä nimetty oma asiantuntija, joka tuntee asiakkaan yksilölliset liiketoimintakäytännöt ja vaatimukset. Oli kyse sitten yritysvakuutuksista, lakisääteisistä vakuutuksista tai vapaaehtoisista työsuhde-eduista, olemme aina palveluksessasi.

Söderberg & Partnersin asiantuntijat ovat mukana vakuutusmeklarien maailmanlaajuisessa verkostossa. Siksi voimme tarjota sinulle paitsi kaikki ne hyödyt, jotka saat sinulle nimetyltä paikalliselta asiantuntijaltamme, myös globaalin toimintamme vahvuudet ja turvallisuuden.

Vakuutusmeklarimme perehtyvät syvällisesti liiketoimintaasi ja vakuutustarpeisiisi sekä räätälöivät tämän tietämyksen pohjalta yrityksellesi parhaiten sopivat vakuutusratkaisut. Pidämme huolen, että saat oikean vakuutusturvan, ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Olemme käytettävissäsi senkin jälkeen, kun olemme järjestäneet vakuutuksesi kuntoon. Jos joudut hakemaan vahingonkorvausta, voit milloin tahansa kääntyä puoleemme. Tunnemme korvausten käsittelyprosessin ja tiedämme, miten sinun hakemuksesi saadaan käsitellyksi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Vakuutusmeklarimme voivat tehdä yhteistyötä oman vakuutusyhtiösi, kolmansina osapuolina toimivien asiantuntija-arvioijien sekä korjaajien ja muiden ammattilaisten kanssa, jotta tekemäsi vahingonkorvausvaatimus johtaa toivomaasi lopputulokseen.

Kun otat kumppaniksesi Söderberg & Partnersin vakuutusmeklarin, voit luottaa siihen, että liiketoimintasi on suojattu oikein – millaisia vakuutustarpeesi sitten ovatkin.

Ota yhteyttä