Skip to main content Skip to main navigation

Asiantuntijan neuvonta

Olipa vakuutusasioihin tai riskienhallintaan liittyvä tarpeesi mikä tahansa, Söderberg & Partnersin vakuutusmeklarit ovat palveluksessasi, kun tarvitset neuvoja ja ratkaisuja.

Yritysmaailman ja julkisyhteisöjen edustajista koostuva asiakaskuntamme saa meiltä asiantuntijapalvelua, jonka kulmakiviä ovat pitkä kokemuksemme sekä laaja kansainvälinen kumppaniverkostomme. Vakuutusasiantuntijamme tarjoavat käyttöösi aina ammattitaitoisen, itsenäisen ja riippumattoman näkemyksensä, johon voit luottaa niin hankkiessasi vakuutuksia, hallitessasi riskejä kuin tehdessäsi korvausvaatimuksia.

Vakuutusten kilpailutusprosessissa voi vakuutusmeklarimme olla apunasi alusta loppuun. Tiedon kerääminen kuuluu Söderberg & Partnersin työskentelytapaan oleellisena osana, ja siksi laadimme analyysejä eri vakuutusyhtiöiden rahoituksesta, vakuutusehdoista ja korvaustilastoista. Koostamme tarjoukset, ja asiantuntemuksemme pohjalta annamme asiakkaalle suosituksemme tarkoituksenmukaisimmasta vakuutusratkaisusta. Kannanottomme pohjautuu aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden huomioimiseen.

Voit luottaa ammattitaitoomme myös yhtiösi riskien tunnistamisessa. Käymme läpi kaikki vakuutettavat riskit – niin taloudelliset, strategiset kuin toiminnalliset – ja laadimme sinulle kattavan raportin organisaatiosi riskiprofiilista. Samalla perusteellisella otteella avustamme sinua vahingonkorvausprosessissa, ja vankka asiantuntemuksemme on tukenasi sen joka vaiheessa.

Vakuutusmeklarimme edustavat aina ensisijaisesti asiakastamme, eli sinua. Meillä ei ole minkäänlaisia taloudellisia sidonnaisuuksia vakuutusyhtiöiden suuntaan. Kun käännyt ammattitaitoisten vakuutusmeklariemme puoleen, voit olla ehdottoman varma siitä, että heidän asiantuntijaneuvojensa tavoitteena on turvata liiketoimintasi edut ja auttaa varmistamaan yrityksesi tulevaa menestystä.

Ota yhteyttä