Skip to main content Skip to main navigation

Mihin vakuutusmeklaria tarvitaan

Yrityksesi tarvitsee vakuutuksen, mutta millaisen? Oikean ratkaisun löytäminen ei ole yksinkertaista, ja virhevalinnan seuraukset voivat olla vakavat. Kun otat vakuutusmeklarin kumppaniksi, joukkueesi saa todellisen luottopelaajan.

Työnantajana sinun tulee hankkia työntekijöillesi kaikki lakisääteiset vakuutukset.

Lisäksi voit täydentää lakisääteisiä vakuutuksia ja työsuhteen ehtoja vapaaehtoisilla vakuutuksilla ja työntekijöittesi näkökulmasta paremmilla työsuhde-eduilla. Tämä voi olla yrityksellesi tärkeä kilpailuvaltti, jolla houkuttelet uusia osaajia, ja se voi myös edistää yrityksesi avainhenkilöiden sitoutumista työpaikkaansa.

Yrityksen on järjestettävä työntekijöilleen ainakin pakollinen, lakisääteinen työterveyshuolto. Siksi yrityksellä on oltava työterveyshuollon palveluntuottajan kanssa tehty sopimus. Yritys voi lisäksi täydentää työterveyshuoltoa ottamalla vapaaehtoisen sairauskuluvakuutuksen.

Me pidämme huolen, että yritykselläsi on hankittuna kaikki lakisääteiset vakuutukset, ja että pystyt tarjoamaan työntekijöillesi riittävän ja kilpailukykyisen vakuutusturvan sekä työsuhde-edut.

Työsuhteissa on ratkaistava monenlaisia henkilöstöhallintoon liittyviä kysymyksiä. Kuinka hyvin olet perillä Suomen työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista, joita on noudatettava työsopimuksissa? Tiedätkö, mitä työsuhde-etuja työntekijät arvostavat eniten? Olemme palveluksessasi, kun tarvitset neuvontaa ja apua työsuhde-etuihin liittyvissä henkilöstöhallinto- ja vakuutusasioissa.

Asiantuntijan neuvonta

Vakuutusmeklari Söderberg & Partnersilta on vakuutusasiantuntijasi ja kumppanisi, joka keskittyy kaikin tavoin varmistamaan, että yrityksesi ja liiketoimintasi on turvattu.

Lue lisää

Vastinetta vakuutusmaksuille

Söderberg & Partnersin asiantuntijan erikoisalaa on löytää asiakkaalle oikeat vakuutustuotteet oikeaan hintaan. Sinä voit asiakkaanamme keskittyä yrityksesi kannalta ratkaisevampiin asioihin.

Lue lisää

Vankasti tukena

Söderberg & Partnersin asiantuntija on aina puolellasi, tuntee liiketoimintasi ominaispiirteet ja auttaa sinua vahingonkorvausmenettelyn kaikissa vaiheissa.

Lue lisää

Tilaa vakuutusanalyysi

Henkilökohtaista palvelua

Söderberg & Partnersin paikallinen vakuutusmeklari on ensisijainen ja henkilökohtainen yhteyshenkilösi kaikissa vakuutusasioissa.

Lue lisää