Skip to main content Skip to main navigation

Visio & arvot

Visio

Neuvontapalveluidemme ja tuotteidemme avulla asiakkaamme ovat aina askeleen edellä. Heidän käytössään olevat ratkaisut ovat kustannustehokkaita ja heillä on mahdollisuus hallita liiketoimintansa riskejä.

Arvot

Yritysfilosofiamme kolme kulmakiveä ovat avoimuus, analyysi sekä henkilökohtainen neuvonta.

Avoimuus

Olemme täysin avoimia palkkioidemme suhteen.

Sinä saat hyötyjä palvelujemme käytöstä - sekä saamasi tuoton että ajan suhteen, jonka käytät säästöihisi ja vakuutuksiisi. Vastineeksi me olemme täysin avoimia palvelujemme hinnoista. Avoimuutemme ansiosta voimme valikoida sopivimmat ratkaisut koko markkinaportfoliosta.

Analyysi

Olemme yksi analyysin toimialajohtajista.

Neuvontapalvelujemme tukena meillä on yksi toimialan johtavista analyysiosastoista. Arvioimme jokaisen ratkaisun liikennevalojärjestelmän perusteella. Näin pystymme valitsemaan asiakkaillemme parhaat eläkeratkaisut, strukturoidut sijoitustuotteet, rahastot ja vakuutukset.

Henkilökohtaisuus

Panostamme paljon henkilökohtaiseen neuvontaan.

Suosituksemme perustuvat aina omiin yksilöllisiin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi, edustatpa listattua suurta cap-rahastoa tai sijoitat rahastoihin yksityisesti. Ensitapaamisesta alkaen saat meillä oman henkilökohtaisen neuvojan, joka tuntee tavoitteesi ja toiveesi.

Ota yhteyttä