News

Vakuutusmeklari Rewenda Oy osaksi Söderberg&Partners -ryhmää

7.3.2019 | Söderberg & Partners

Valtakunnallinen vakuutusmeklaritoimisto Rewenda on liittynyt osaksi pohjoismaista Söderberg & Partners vakuutusmeklariryhmää. Rewendan osake-enemmistöä koskeva kauppa solmittiin 6.3.2019. Söderberg & Partnersilla on noin 2 000 vakuutusmeklaripalvelujen ja finanssialan asiantuntijaa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Ryhmittymä on vakuutusyhtiöistä riippumaton ja alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa. Rewenda on perustettu vuonna 2011 ja työllistää yhteensä 29 asiantuntijaa seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Rewendalla on […]

Lue lisää

Sivusto nyt myös englanniksi

10.12.2018 | Söderberg & Partners

Söderberg&Partnersin kotisivut ovat nyt kaksikieliset. Englanninkielisen sivuston saa esiin painamalla ylätason menusta englannin lipun kuvaa.

Lue lisää

Ilmoita vahingosta

7.11.2018 | Söderberg & Partners

Sivuiltamme löytyy vahinkoilmoituslomakkeet PDF-muodossa. Kun vahinko on sattunut käytä näitä lomakkeita vahinkoilmoituksen tekoon.

Lue lisää

Kotisivut avattu!

5.11.2018 | Söderberg & Partners

Uudet kotisivut avattu! Söderberg&Partners Finland on julkaissut nyt uudet kotisivunsa. Sivuilta löydät tietoa erilaisista vakuutusmeklaripalveluistamme, joita ovat mm. vakuutusten hallinnointi, kilpailutus ja vakuutuskartoitus.

Lue lisää